Hallsta 2011

Var helt underbart, trots regn, blåst och mygg. Fick plåtat sammanlagt tre sessioner, och kom hem med riktigt trevliga bilder i bagaget. Nedan bjuder jag på en behind the scenes från biljardsessionen med Linda. Tack till Peter G och Karl L för den kreativa inputen med ljuset.


Rush hour

Min väninna Susann från Stockholm kikade ner fyra dagar, och vi hann med lika många plåtningar. Detta plus en stundande fototräff i Hallstahammar gjorde att jag nu har sju plåtningar på sju dagar. Tur att man har semester snart så man får åtgärdat photoshopkön ;)


Bjuder på en liten behind the scens innan bloggen fullkomligt exploderar av bilder från dessa dagar.Modell: Susann J.
Likblek arm: Jag
Foto och make up: Sara J.


Åker strax ut till obygden och når internets varma famn igen på söndag kväll.

Syster och Saffran

Var ute och plåtade min syster med hennes tollarevalp saffran igår. Här kommer lite smakprov från bilderna vi tog.
Det var aningen svårt att hinna med både för mig och autofokusen så som Saffran kutade runt.

Korpen

På jobbet har vi ett korpenlag, och det är ungefär så långt mitt intresse för sport sträcker sig. I måndags (dvs igår) så var det match, vi mötte Olskrogen. Strålande solsken om än kalla vindar så plockade vi hem segern med 2-1. Passade även på att föreviga matchen och testköra mitt nya objektiv.Peace out!

Älva

Här kommer ytterligare ett gäng bilder från Ksenias session för en vecka sen.Modell: Ksenia Pavlenko
Mua: Pernilla Gustavsson
Smycken: Linn Granell
Foto: Moa P dvs jag

Lina

Glömt bort att posta bilderna jag tog på Lina mot svart bakgrund. Här kommer min favorit ur den serien.Modell: Lina O
Mua: Pernilla G
Foto: Moa P dvs jag

Igår var jag förövrigt på ansökningsdagarna till Viebäcks fotoskola. Alla var så grymt duktiga, och det var oerhört peppande att prata med alla andra. 40 var kallade, men bara 18 får plats så nu håller jag alla tummar, näbbar och klor för att jag skall komma in till hösten.

Produktfoto

Testade på lite mer seriös produktfoto under tiden som Ksenia sminkades i lördags. Bakgrunden är en bit björkbark som är uppspikad på en spånskiva. Hittade den i mormors garage som jag hjälpte till att städa ut tillsammans med mina kusiner. Enligt min moster är det mamma som gjort den i sin ungdom, lite kul att hennes konstnärskap kommer fram i mitt fotograferande.Smycken och handmodell: Linn Granell
Foto: Moa P. dvs jag

Ksenia

I lördags plåtade jag duktiga Ksenia tillsammans med en smyckedesigner som jag såg på en modevisning hösten 2009. Just på bilderna nedan ser man inte smyckena alls, men dessa skulle fokusera på sminket så muan skulle få med sig några bra portfoliobilder.Modell: Ksenia P
Mua: Pernilla G
Foto: Moa P dvs jag

Anki

En bild på Anki från smålandsträffen:Modell: Anki L
Foto: Moa P. dvs jag.

Bloggen

..verkar bete sig lite konstigt. Mitt Tip the velvet inlägg som jag postade för två dagar sen har inte dykt upp ännu..
Får väl hoppas att det är något övergående.

Smell the oceans

i fredags var det åter dags för Tip the Velvet. Denna gång med temat Smell the oeean! Många sjömän och förtjusande damer och herrar i baddräkter. Tyvärr ingen krabba i hög hatt..O´hoj seglarvänner!


Johan

Här kommer lite bilder på Johan som jag plåtade i Mariannelund. Inne i hembygdsgården hittade vi ett fint hörn samt en bibel från slutet av 1800-talet.Modell: Johan L
Foto: Moa P dvs jag

Småland över helgen

Åkte med Peter på en fototräff i Mariannelund över helgen. I tron om att det skulle bli varmt när man kom bort från kusten packade jag bara ner shorts och klänning vilket man bittert fick ånga efteråt då smålänningarna sannerligen snålade på värmen. Utöver kylan fick jag också årets första myggbett. Kan tyckas låta aningen negativ kring helgens utflykt, men icke. Fina träff, fick knäppt två sessioner som kommer retuscheras så småningom samt träffade många fantastiska personer, några som jag sannerligen hoppas på att få återse.Bjussar på en bild där Peter testar ljuset i väntan på att modellen skulle bli färdigsminkad. Jag står för kall nästipp, skeptisk min och blodsprängt öga.

RSS 2.0