Fjäderlätta små moln

Min far var över på en snabbvisit idag och hjälpte mig få upp lampan som han och jag köpte för snart ett år sedan.Nu kan jag ligga på sängen och kika upp bland molnen. Nästan som en sommardag.

En till

En till på Amanda. Ursäktar ev kalla konstiga hudtoner och skyller på något under uppladdningen.Finbesök

Amanda kikade förbi i förmiddags för en liten snabb plåtning. Idé har vi klurat på länge men inte kommit till skott med förens nu.Modell: Amanda N.
Foto: Moa P. dvs jag

Odla

Förra veckan beslöt jag och Sushi oss för att fara iväg till närmaste blomsteraffär och köpa på oss en påse med såjord att dela på och några frön att peta ner i våra jordfyllda krukor. Sagt som gjort, i söndags begav vi oss till Blomsterlandet för att införskaffa förnödenheterna.Blev lite allehanda sorter så som timjan, oregano, gurkört, tomat, chili, gräslök, en baby leafsallads mix, rosmarin och lite persilja. Ska bli spännande och se när de börjar kika upp ur jorden.

Mer retusch

Tredje och förmodligen sista av bilderna på Cissi i sängen.Foto & retusch: Moa P. dvs jag
Modell: Cissi

Alla hjärtans dag

Lite photoshoppill och den här bilden såg dagens ljus.

Kär-Lek

Hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag där ute!

Tip the velvet - Sagor för vuxna barn

I lördags var det åter dags för Tip the velvet, denna afton med temat Sagor för vuxna barn. Skulle mingelplåta, och det var första gången jag försökte mig på detta konststycke med nya kamera. Den är tung som skam men gick över förväntan.
Celebert besök

Fick mig ett fint litet sms i fredags förmiddag om att snökaoset hindrade min vän Per att nå Stockholm, så han styrde sin kos mot Göteborg och solskenet istället. Efter en snabb middag hemma hos mig snörade vi åt skorna och begav oss mot Hammarkullen där Andreas sedan en tid tillbaka bor.

Bilderna är tagna genom ett vinglas, där av lomoeffekten.Intensiv helg

Varit en mycket intensiv (och aningen dekadent) helg, summerar med några inlägg där bilderna får tala.

Började fredagen med en liten after worksemla, eller ja.. Jag tog mig en kaffe och tittade på hur de andra åt då jag tidigare i veckan skulle föröka mig på lite sockeravgiftning.

Syster med hund

Min storasyster kom på en snabbvisit ikväll för att knäppa en snygg facebookbild samt ta en kopp te. Här har ni resultatet:Modell: Hanna P. och Morí
Foto: Moa P.

Ugh! bilderna får knasiga färger när jag laddar upp dem här, konstigt grönstick i huden. Någon som vet varför och har förslag på lösning?

Ännu en

Blir många bilder på Cissi och Julia nu, men får förhoppningsvis tummen ur att laga något mer exotiskt än havregrynsgröt att plåta eller hitta på nått kul i helgen att blogga om. Men tills dess en bild till på Julia.50 mm f/1.8
Lättare hudretuscch, kontrastförbättring på iris, lite skärpa på ögonfransarna samt svartvit konvertering i photoshop.

Efter regn kommer solsken..

eller hur var det? Min kusin har en söt kudde från lagerhaus, vilken flitigt användes under plåtningen:

Gif Created on Make A Gif

Fiskdamm

Fint litet filmklipp Sushi skickade ikväll. Fiskar i en damm och om att gömma sig i en näckrosblomma.Nyklippt

Var över hos kusinen igår som fick kapa mitt hår på tvären, sitter numera med en morotsfärgad Ameliefriss och avnjuter en kopp te. Som kompensation hade jag med kameran och blixtarna och sköt lite fina porträttbilder.Foto: Moa P.
Modell: Julia I.

RSS 2.0