Sin and virtue

I onsdags plingade det till på facebookchatten och det var en bekant, Ilpo, som undrade huruvida jag hade tid och lust att plåta några bilder som de tänkt trycka upp som flyers för sin internetbutik. Aningen brådskande var det också då modellen skulle flytta till USA om bara några dagar. Tackade ja och igår begav vi oss ut i centrala Göteborg för att plåta inför en mycket förvånad publik. Lite kul att plåta något annat än vad jag normalt sett gör.

Observera att bilden är en preview och ännu inte genomgått någon form av retusch.Modell & smink: Evilyn
Kläder från Sin and virtues sortiment.
Foto: Moa P. dvs jag

Tomma kräftburar, kantarelltoast och bad girls club

Åkte hem till skogen i torsdags efter jobbet för att se om jag och far min kunde få fiskat upp några av de kräftor vi planterade ut för två år sedan. I väntan på att de skulle krypa i fällan plockade vi kantareller vilka växte hej vilt på stigen. Tur var väl det, då burarna förblev tomma hela kvällen.Stannade och sov kvar över natten, och dagen där på gick jag och syster till hagen för att klappa hästarna. Hittade förövrigt mina gamla kattskor i hallen.Efter detta åkte jag åter hem till stora stan, mobilen plingade till och så var man bortlovad på utgång lönefredagen till ära. En lån förfest hemma hos en kollega (med sällskap av flertalet andra kollegor) drog vi till valand. En avenykrog torde vara största beviset för att Darwins teori kring människan ursprung från aporna stämmer förövrigt. Temat för kvällen var Bad girls club, och klädd som en bibelskole fröken från 60-talet så kändes inte kombon helt hundra. Trångt och tråkigt så beslöt vi os för att dra vidare. Landade på Gretas där vi stannade tills stängning.


Melancholia

Har internet igen nu sen drygt en vecka tillbaka, löste det praktiskt genom att skaffa ett mobilt bredband som jag kan surfa på tills jag är klar med allt vad flytt heter. Hur som helst har det varit kulturkalas den här veckan, och pga mycket jobb så har det inte blivit fullt så många aktiviteter som jag gått på som jag egentligen hade önskat. Igår kväll fick jag dock bytt bort mitt arbetspass och kunde avnjuta Lars von Triers senaste film Melancholia på utomhusbio vid kronshusgården.Jag är ju ett stort fan av Trier så det var sannerligen på tiden att jag fick sett Melancholia, då den gått på biografen i månader nu. Kändes dock fint att spara den till utomhusbion, det är en film som passar ypperligt att se under bar himmel och regnskuren som kom under filmen förstärkte bara känslan av jordens undergång.

Egentligen var det kanske inte så mycket nytt, de arty scener man fick se i början på filmen påminde mycket om de man såg i Antichrist samt att den obligatoriska galna/svaga kvinnan fanns med. Det manliga svinet fans inte riktigt med så tydligt i denna film så som man brukar kunna se i hans andra filmer, även om man kan ana denne i huvudrollens chef samt svåger. "Det trierska obehaget" som jag brukar känna under och efter att han sett någon av hans filmer fanns där, inte fullt så starkt som i vissa av hans andra filmer dock, måhända var det träsmaken i baken efter att ha suttit i två timmar på en smal träbänk som höll en på jorden istället för att fullkomligt gå upp i känslovarv.

Update

Bor hos Amanda, men är fortfarande internetbefriad. Vaknade igår morse av ett telefonsamtal från Viebäcks folkhögskola (eller June som de numera heter) om att jag hade en plats på fotoutbildningn, men då jag redan hunnit med att skaffa lägenhet och dessutom nytt jobb avstod jag. Får väl se hur mycket jag ångra mig under årets lopp.

Nya jobbet är förövrigt en annan tjänst på mitt befintliga jobb, men kommer innebära betydligt bättre arbetstider. Sånt gillar vi, speciellt när det skall börjas pendla till och från Kungälv.
Sisi men inte mist, slänger in en bild från en plåtning jag genomförde förra månaden.
Modell: Sofia L
Korsett: Elisie J/No clock
Foto: Moa P dvs jag

Ordning i kaoset

Försöker mig på att bringa lite ordning i kaoset hemma just nu, livet skall paketeras ner i flyttkartonger, spåren efter mitt levrene skall dammsugas upp. Och man blir plötsligt medveten om hur galet mycket prylar man har. Här finns helt klart en samlargen utan dess like.

Här är en bild från plåtningen med Candy jag gjorde för ett par veckor sen.

 

Modell: Candy Dollheart
Mua: Jeanette Michelle Ekstedt
Foto: Moa P. dvs jag

RSS 2.0