Tips inför helgen

På lördag kommer jag vara med i en endagars utomhusutställning för fotografer som kallas för planket. Från kl 12:00 till 18:00 pågår utställningen och man är varmt välkommen att kika förbi för att kika på massa fina bilder och gärna säga hej till mig. Utställningen är längs med trädgårdsföreningens plank som löper längs med allén, det är alltså på utsidan så man behöver inte gå in till trädgårdsföreningen.
 
 
Bilden ovan ger en lite försmak av vad som komma skall.

Instant love

Leo har varit här och lekt med mig i dagarna tre, vilket har inneburit bland annat kräftskiva, en lång film och pannkaksfrukost x 2. Vi invigde även min nya leksak, en Polaroid OneStep, som kör sx-70 film vilket jag turligt nog hade en kassett av i kylskåpet. Helt underbara färger verkligen, måste bara lära mig hur man ställer in skärpan på den också.
 

Liv i luckan

Av att döma min väldigt sporadiska uppdateringar nu i sommar skulle man lätt kunna tro att jag fortfarande sitter fast i Karlstad, så är dock inte fallet. Hade en mycket trevlig helg där och åkte sedan tillbaka hem till några veckor med helt galet många övertidstimmar som väntade.
 
 
Hursomhelst, har inte enbart jobbat utan plåtat lite (bilder kommer snart), pysslat lite, läst samt fixat och donat i lägenheten. La trall på balkongen i förrgår, och kan inte begripa varför jag inte gjort detta tidigare, resultatet blev verkligen fantastiskt och känns som att lägenheten plötsligt fick ett extra rum. Skaffade mig en ny telefon för en sisådär två veckor sen, och pillade fas pärlor längs med sladden till hörlurerna för att pimpa det lite, beskrivning finner man här.
 
 
Boken jag begraver näsan i för tillfället är sommarboken av Tove Jansson, fantastiskt fina berättelser om en farmor och hennes brorsdotter på en ö i finska viken. Ett mer utförligt inlägg kommer nog när boken är utläst.
 

RSS 2.0