Solen skiner alltid i Karlstad, eller?

Ska strax bege mig iväg till jobbet och efter de stundar det en bilfärd på dryga tre timmar innan jag kommer till Karlstad där helgen skall tillbringas på fototräff. Bokat in mig med två grymma modeller så ska bli riktigt kul att både fota och umgås med folket där uppe. Åter igen på söndag.
 

Två dagar i landet utan berg

Dvs Skåne, och närmare bestämt Landskrona. Åkte ner för att hälsa på Leo som precis kommit hem efter att ha varit ljudtekniker på trollkarls-vm. Inte var dag man får ett sånt jobb att skriva i cv:t :) Jag stannade bara över en natt då jobbet var snabba på att kalla tillbaka mig för jobb, men hann med både att besöka Karlslunds djurpark, åka ner en sväng till Mamlö för att se moderna museets Irving Penn utställning samt laga fabolöst god mat.
 

Headphones

Plåtade med Sabina idag, tanken var egentligen att var ute och ta några färgstarka bilder men på grund av blåsten hamnade vi i studion istället och körde på lite beautybilder. Fick använt mitt nya objektiv nu också på annat än bara blommor och insekter vilket var väldigt trevligt.
 
 
Modell: Sabina
Foto/retusch: Moa P dvs jag

Rebecca

Fotograferade Rebecca när när jag uppe på Kinnekulleträffen i ett stort stenbrott där. Blev någon slags bohemfashion-grej av det hela som jag är väldigt nöjd med.
 
 
Modell: Rebecca
Foto/retusch: Moa P dvs jag

Underbart är kort

Igår tog min semestern slut så nu är det åter tillbaka till kneget efter tre veckors underbar ledighet. Höll mig mest hemmavid men blev även en tur ner till Landskrona för att hälsa på Leo och en heldag i Kinnekulle på fototräff. Hunnit fixa och dona lite med lägenheten också, vilken verkligen har varit på tiden. Bara hoppas att man har ork att färdigställa det nu.
 
Fick ju köpt mig ett makroobjektiv också, hade med det ut på en promenad för några dagar sen runt sjukhuset och fångade bland annat den här skönheten på bild.
 
 
Foto: Moa P dvs jag.

Feather

Här kommer lite bilder från en kväll i studion där jag, Peter och Niklas turades om att plåta Sarah som var på besök i stan. Jag var sist ut och körde på två olika ombyten, slänger upp båda här. Ganska olikt det jag vanligtvis annars fotar i och med att det är ganska mörka bilder och hårt ljus. Kommer förhoppningsvis bli lite mer sånt här framöver, väl blandat med mina annars så sockersöta rosaskimrande bilder.
 
 
 
Modell: Sarah Eckardt
Smink: Seven of hearts makeup
Foto/retusch: Moa P dvs jag

The land of dreams

Fotade Sarah för några veckor sen och vi tog några väldigt ljusa motljusbilder när en av blixtarna inte slog fix vi plötsligt fram en ny spännande ljussättning som sedan blev denna bild.
 
 
Modell: Sarah Eckardt
Foto/retsuc: Moa P dvs jag

Makro

Köpte mig ett nytt objektiv igår, Canon EF 100mm 2.8 USM Macro. För er som tyckte det var grekiska så är det ett objektiv som lämpar sig ypperligt för närbilder. Testade det lite snabbt idag med några blommor jag plockade utanför huset. Naturligt ljus då de står i en vas på fönsterkarmen.
 
 
Testade även att köra lite snabba produktbilder på en flaska med älggrässaft som ska ges bort i present ikväll. Stort vitt papper (A2?), glasskiva från en tavla och naturligt ljus från köksfönstret.
 
Foto/retusch: Moa P dvs jag.

Felicia at your service!

Åkte upp till Hällekis i lördags över dagen för att gå på fototräffen där. Med i bilen var förutom jag även Peter som jag delar studio med samt Felicia som jag plåtat ett par gånger tidigare i år. Vi gjorde en väldigt spontan session med en militärklänning som jag hittade hemma på morgonen tillsammans med en båtmössa jag hade liggandes i studion som fick åka med när vi packade in blixtarna.
 
 
Modell: Felicia F
Foto/retusch: Moa P dvs jag
Assistans: Peter G

Skåpmat

Jag plåtade Sabina i höstas, och olyckligtvis föll bilderna i glömska. Men det som göms i snö kommer fram i tö, så plockade fram dem i förra veckan och tuschade klart.
 
 
Foto/retusch: Moa P. dvs jag
Modell: Dementhia

RSS 2.0