Tomma kräftburar, kantarelltoast och bad girls club

Åkte hem till skogen i torsdags efter jobbet för att se om jag och far min kunde få fiskat upp några av de kräftor vi planterade ut för två år sedan. I väntan på att de skulle krypa i fällan plockade vi kantareller vilka växte hej vilt på stigen. Tur var väl det, då burarna förblev tomma hela kvällen.



Stannade och sov kvar över natten, och dagen där på gick jag och syster till hagen för att klappa hästarna. Hittade förövrigt mina gamla kattskor i hallen.



Efter detta åkte jag åter hem till stora stan, mobilen plingade till och så var man bortlovad på utgång lönefredagen till ära. En lån förfest hemma hos en kollega (med sällskap av flertalet andra kollegor) drog vi till valand. En avenykrog torde vara största beviset för att Darwins teori kring människan ursprung från aporna stämmer förövrigt. Temat för kvällen var Bad girls club, och klädd som en bibelskole fröken från 60-talet så kändes inte kombon helt hundra. Trångt och tråkigt så beslöt vi os för att dra vidare. Landade på Gretas där vi stannade tills stängning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0