Några dagars flykt från verkligenhetens grå tristess

Semestern har börjat och de första dagarna spenderade jag i Landskrona och dess omnejd då jag hälsade på Leo. Blev grillat ute hos hans föräldrar i deras kolonistuga, ett besök på mediamarkt där det klämdes på efterföljaren till min kamera (ha-begär de luxe!), ett besök till Lars Vilks verk Nimis och väldigt många timmar av Kvarteret Skatan.
 
 
Stal bilden lite lagom fräckt av Leo. Visar Lars själv som var där och spikade upp lite plankor och drivved.

Snorunge

Dragit på mig en rejäl förkylning så spenderat större delen av de senaste dagarna i sängen och dess närområde. Lägenheten har förvandlats till ett bollhav av snorpapper. Intet ont utan något gott, fått retuscherat bort en hel del från min photoshopskö, samt röjt lite i lägenheten när orken har infunnit sig. Tänkte dra en snabb resumé över de senaste dagarna.
 
Leo kom hit i förra veckan för att gå på metaltown, en annan tillbringade dock den helgen på jobben men vi fick iaf två dagar innan tillsammans. Då bjöd jag bland annat på pannkaksfrukost, två dagar i rad. Ibland är det himla fint att vara vuxen.
 
 
Han den dära fina saken lyckades lägga fingrarna på min ukulele också, och tio minuter senare var han duktigare på att spela på den än vad jag någonsin kommer bli. Tur att den iaf är fin att titta på.
 
 
Vi var även på besök på Bohus fästning. Har nog inte varit inne där på säkert fem år, ironiskt ändå med tanke på att man bor med gångavstånd bort. Fick oss en liten guidad tur av någon med betydligt bättre koll än vad jag har, tur det Bilden nedan visar en liten modell över fästningen.
 
 
En Leo som tittar väldigt skeptisk på mig..
 
Mor min hamnade på sjukhus också och ställde till md lagom mycket kaos bland när och kära. Nu är hon vart fall hemma och man kan sova gott om nätterna igen.
 

ToKill4

Kul att se hur besöksantalet stiger när jag uppdaterat bloggen lite mer frekvent nu sista två veckorna. Skrivandet ger mersmak, så lär nog fortsätta med att spotta ut inlägg så gott som dagligen framöver.

För att komma till sak så hörde Emma av sig för ett tag sen och hade lite kläder från tokill4.se som hon skulle plåtas i, nappade på förslaget och försökte mig på att skapa någon slags katalogbilder med fashionskänsla över dem. Lyckades jag?Modell: Kya Wolfwritten
Kläder/assessorer: ToKill4
Foto/retusch: Moa P dvs jag

Hallstahammarträffen del två

Passade på att plåta Linnéa igen uppe på hallstahammarträffen då vårt samarbete på smålandsträffen blev så lyckat. Blev lite fashion/beautybilder ute i skogen den här gången.Modell: Linnéa Melander
Foto/retusch: Moa P. dvs jag

Naturhistoriska

Idag kom Leo hit  för att stanna helgen ut då det vankas hårdrocksfestival i slutet på veckan. En annan ska ju tillbringa den tiden på jobbet, men får ha tillgodo att vi hinner umgås nu dagarna innan iaf. Hurusom helst, idag bar det av till naturhistoriska museet i slottskogen för att få beskåda djur på burk och andra spännande saker. Inte varit där sen dom påbörjade renoveringen, vilken fortfarande pågår så dessvärre var den entomologiska avdelningen, tillika min favoritavdelning, avstängd. Anyway, var ett trevligt besök ändå och trevligt att få visa upp en göteborgsk stolthet så som t ex Malmska valen.Bilden är knyckt från finaste Leo.

Welcome to Sunny Beach

När jag och Felicia var hemma hos mig senast och plåta lite underkläder så passade vi även på att köra ett latexombyte. Min första tanke var lite mörkare bilder med min vinröda emmafotölj i sammet, men blev visst ljusa fashionabla pinupbilder mot min köksvägg istället. Så det kan gå.Modell: Felicia F
Foto/retusch: Moa P dvs jag

Nu bär det strax iväg mot Scandinavian Photo för att planera en eventuell modellfototräff i Göteborgsområdet samt få sin dagliga dos med sötsaker (i form av bulle den här gången).

Hallstahammarträffen del ett

Åkte för fjärde året i rad upp till den stora modellfototräffen som är i slutet på maj i Hallstahammar strax utanför Västerås. Jag brukar vanligtvis försöka maila runt och boka upp mig en sisådär två veckor-tio dagar innan träffen är, men hade missat detta i år så tre dagar innan träffen uppstod den där lilla paniken över att inte ha någonting alls bokat. Kontaktade min kompis Pers flickvän Emma som råkade bo nästgårds om hon hade lust att ställa sig framför kamera. Bollade några idéer och vi fastnade för att göra en pinuppig bowlingsession i den lilla bowlinghallen som fanns i källaren till brukshotellet (den skall tydligen vara äkta vara från 30-talet).Modell: Emma S.
Foto/retusch: Moa P. dvs jag.

Två små svartvita länktips

Tänkte variera lite från alla hundra inlägg med mina egna bilder med två länktips på förtjusande svartvita bilder.Först ut är My Daguerreotype Boyfriend, en hemsida där den gemensamma nämnaren är att bilderna är gamla svartvita analoga och föreställer attraktiva karlar. Som killen ovan, vem tackar nej?Andra tipset är en länk som jag fick av Andreas för över ett år sen eller så. Black and WTF heter den och precis som namnet avslöjar så innehåller den märkliga svartvita bilder. I brist på de verkliga bakgrundshistorierna till bilderna får man fantisera ihop något själv.

Boudoir

För några veckor sen hörde Felicia av sig till mig och vill plåta igen, och den här gången var det boudoirbilder som stod på schemat. Hade passande nog precis satt upp en himmelssäng här hemma så det blev ännu mer sockersött.Modell: Felicia F
Foto/retusch: Moa P. dvs jag

H&M for water

I dessa stunder av photoshoppande och marängswischätande framför datorn känns beach 2012 ganska avlägset. Trillade in på H&Ms hemsida nyss och såg att de har släppt sin H&M for water-kollektion. Massa fint i retrostil så norpade åt mig en topp och ett par shorts som jag vill glassa runt i på stranden i sommar.


Valborgsträffen i Mariannelund

Åkte i år, precis som förra året, till Mariannelund på fototräff över valborgshelgen. Fototräffar brukar innebära att man samlas ett gäng fotografer, modeller, make up artister och annat löst folk för  att fota intensivt under  dagarna och festa som tokar på kvällarna. Hade fyra sessioner under årets träff och tänkte visa en bild från min och Linnéas session:Modell: Linnéa Melander
Foto/retusch: Moa P. dvs jag.

I´m alive!

Tjo. Kul att se att det trillar in besökare här trots den sparsamma uppdateringen det har varit här senaste veckorna. Mina bloggtorkor brukar vanligtvis bero på två saker; antingen händer det inget alls i mitt liv och att dagligen skriva om vad jag äter till lunch känns inte helt lockande, det andra är när det händer så otroligt mycket att bloggen hamnar i glömska. Precis så har varit fallet de senaste veckorna. Haft några sista intensiva veckor i skolan som nu är till ända, jobbat på som en liten blå, fotograferat som en tok och hittat en förtjusande skånepåg som jag släppt in på livet.  Här syns vi swischandes förbi på en tandemcykel på Ven. Foto av Leo.

RSS 2.0