Dvala

Har inte blivit många inlägg den här veckan då tiden har upptagits av annat, och lite likadant kommer det så vara det närmaste. Låter bloggen ligga vilande tills flytt och annat stök är avklarat.

På återseende!

Lisa

I augusti plåtade jag Lisa, planen var egentligen att göra somriga bilder på en äng med massor av motljus. När dagen väl var kommen var himlen grå och regnet hängde i luften så vi fick köra lite annat istället. Här är första bilden hursomhelst.Foto: Moa P. dvs jag
Modell: Lisa V
Smink: Emma S

Skogsexkursion

Pluggar naturkunskap a den här terminen för att plugga upp lite gamla gymnasiebetyg, och för att kombinera med märkliga arbetstider gör jag det på distans. Första uppgiften av att göra en liten exkursion i en skog i sin närhet. Observera lite vad man såg, vilka arter man fann osv. Det har ju som bekant stormat en del här senaste dagarna, nästintill att man blev sjösjuk av att titta ut på de vajande träden. Hurusom helst så sken solen imorse när jag vaknade så tog mig en rask promenad upp till en lite skogsplätt ett stenkast från spårvagnshållplatsen.Steg tre

För exakt en vecka sen steg jag okristligt tidigt för att sätta mig på en buss mot Sveriges mittpunkt, Örebro. Det var dags för konferens/kick off med jobbet. Anlände kl 13 och hade konferens fram till kl 18, sen hade vi en timme på hotellrummet för att svida om till partystället. Plockade med mig kameran, och knäppte typ fem bilder innan den åkte ner i väskan igen och jag spenderade resten av festen på dansgolvet.Bjussar på en bild på min kollega Marcus. Den knasiga färgeffekten får man av lång slutartid + blixt.

Två små gräddbakelser

Nästintill iaf, klickade hem dessa små sötnosar och hoppas posten kan skynda sig med dem hem till mig ♥


Tip the velvet

Är nyss hemkommen från lite lördagsrabalder på Tip the velvet. Temat för aftonen var klassisk burlesk, vilket genomströmmade showerna mycket väl. För första gången på över ett år var jag dessutom där utan att ha kameran i hand, en märklig känsla av tomhet och rastlöshet kom men gav med sig när kvällen led mot sitt slut. Hängde mest med fantastiska Li kvällen till ära då det flesta andra av bekantskaperna lös med sin frånvaro.Fantastiskt trevlig kväll. tackar alla ni som är med och bidrar till denna stämning med era utsökta kreationer.

Växtpress, ett herbarium under uppbyggnad samt en och annan beklämd insekt

Köpte mig en växtpress på tradera nu i somras, och invigde den för dryg två veckor sen med en besksöta jag fann utanför ytterdörren. Efter den växte ett pockande begär fram att snegla mot närmsta tuva och buskage efter nya fynd att ta med hem, och när jag väl samlat på mig en mindre bukett var det bara att stoppa ner i pressen.

Hittade ett sött lite fotoalbum på Ica maxi Kungälv när jag var där för att skriva kontrakten på lägenheten, som jag köpte med hem för framtida pyssel. Den kom väl till hands när jag började grunna på hur jag skulle förvara mitt nyfunna intresse. Ett slags miniherbarium, ett prova på som kanske kan leda till något större och seriösare i framtiden.Ett sista tips är väl att försöka inte artbestämma växterna efter de hamnat i pressen, utan innan, något jag fick lära mig den hårda vägen :) Nu far jag förövrigt med bussen till Örebro för en kick off med jobbet.

Beauty med Viktoria

I början på Juli var det fototräff här i stan, och Viktoria hade vägarna förbi en utav dagarna så vi bestämde oss för att köra lite beautybilder, i motljus och med blommor och annat fint som rekvisita. Har tidigare assat på två plåtningar där hon modellat (läs mer om det (här), så nu var det kul att få plåta henne själv.
Foto: Moa P dvs jag
Modell: Viktoria L
Mua: Elin W

RSS 2.0