In the sofa

Var ute på stan i fredags med en kollega och råkade ramla in på Gretas för en drink. Sprang där på Paulina, en tjej som jag plåtade i sommras, bilder som helt hamnat i glömska hos mig. Pillat på ne lite idag, och får fixa resten så snart jag fått tummen ur och pluggat klart allt inför feministkursens träff i helgen :]Vidvinkel ftw!

Tip the velvets septemberfest

Var och mingelplåtade lite på Tips senaste fest. Stressad efter jobbet så showbilderna blev inte inget vidare den här gången, men mingelbilderna destobättre.
Teamaktivitet

Var ute på teamaktivitet i tisdags, sista gången med team David då jag bytte till team Liselotte vid midnatt. Hade med kameran som fick dokumentera kvällen. Enjoy!

En smula allvar som bringar mig stor glädje

Läste en artikel på gp.se som glädje mig något erorm, eller rättare sagt en mening i den:

När det gäller personer som döms för brott är GP generellt restriktiva med att publicera namn och/eller bild. Medierna ska inte vara en extra domstol där brottslingar hängs ut med namn och bild.

Sistnämnda då. Är vansinningt trött på det extra straff media och samhället lägger på personer, dömda eller bara misstänkta för brott. Ett rent hot mot demokratin som grunda sig på att man låter rättsväsendet sköta straffen. Sen hurvida man tycker svenska rättsväsendet fungerar eller ej är en helt annan fråga. Blir bara så trött på hetsjakten i media i stort, där samhället kräver att få en gärningsman.

Gp namnger inte Skuggan

Ett bra exempel är Littorinaffären, där Aftonbladet går ut med att de träffat en kvinna vid namn Anna som påstås sig sålt sex till Littorin. Anna vill vara anonym och inte anmäla brottet. Hystein gick genom Sverige och Littorin fick avgå, och vi vet inte idag hurvida det faktiskt exosterade någon Anna överhuvutaget. Littorin fick inga rättsliga påföljder, men likväl samhällets straff.

RSS 2.0